Containers / Zand

Bent u bezig met klussen, verbouwen of verhuizen en heeft u dringend behoefte aan een afvalcontainer?

Bij Nijkamp Transport Geesteren kunt u moeiteloos een afvalcontainer huren. Op deze pagina vindt u onze verschillende formaten afvalcontainers voor diverse soorten afval, waaronder bouwafval, sloopafval, puinafval, hout, huisraad, grond en tuinafval.

 

Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment van los gestort zand, grond, champost en grind. Voor een overzicht van onze prijzen, scrollt u naar beneden op deze pagina.

Afvalcontainer 6m3Afvalcontainer 10m3

Container bestellen

Afvalcontainer 6m3

Afvalcontainer 10m3

Bouw en sloopafval

Op aanvraag

Op aanvraag

Puin

€ 150,00

€ 195,00

Groen

€ 220,00

€ 260,00

Hout

€ 240,00

€ 280,00

Huisraad

Op aanvraag

Op aanvraag

Grondafvoer

€ 320,00

€ 365,00

De bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW.
De DOT wordt door ons wekelijks aangepast en is op te vragen bij Nijkamp Transport Geesteren.

Bouw- en sloopafval

Als u bezig bent met bouwen, slopen, verbouwen of renoveren, dan heeft u een geschikte afvalcontainer nodig om uw afval efficiënt af te voeren. Tijdens deze werkzaamheden komt vaak gemengd bouw- en sloopafval vrij, waaronder materialen zoals beton, stenen, puin, tegels, gips, metalen, folie, plastic, hout, papier/karton, kunststoffen en oude ramen.

Bij Nijkamp Transport bieden wij afvalcontainers te huur aan, beschikbaar in formaten van 6m3 en 10m3.

 

Handige informatie bouw- en sloopafval container:

 • De open 10m3 container is onze meest verhuurde optie.
 • De 6m3 container past precies op een standaard parkeerplaats.
 • Onze containers mogen tot wel 6 weken blijven staan, zodat u ruim de tijd heeft om uw project af te ronden.
 • De huurprijs is inclusief het brengen, ophalen en verwerken van het afval, wat het hele proces moeiteloos maakt.
 • In de meeste gevallen is geen vergunning nodig om de afvalcontainer te plaatsen. Als de container echter op de openbare weg, een parkeerplaats of een specifieke zone wordt geplaatst, raden wij aan om altijd eerst bij het gemeentehuis te informeren.
 • Belangrijk om te weten is dat het afval niet meer dan 20 centimeter boven de rand van de container mag uitsteken. Onze chauffeurs dekken de container af met een afdeknet voor veilig transport.

Niet bestemd voor: dakafval, asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal, huishoudelijk afval, chemische materialen, gips of gipshoudende materialen.

 

Puin

Onze containers zijn perfect geschikt voor het afvoeren van diverse bouwmaterialen, waaronder baksteen, dakpannen, tegels, keramische producten en kalkzandsteen.

Bij Nijkamp Transport Geesteren bieden we deze afvalcontainers aan in handige formaten van 6m3 en 10m3.

 

Handige informatie puinafval container:

 • Onze open 6m3 container is de meest populaire keuze onder onze klanten.
 • De 6m3 container past moeiteloos op een standaard parkeerplaats, waardoor hij geschikt is voor plaatsing op verschillende locaties.
 • U heeft de flexibiliteit om de container tot wel 6 weken te laten staan, wat ideaal is voor projecten met een variabele duur.
 • Onze huurprijs is all-inclusive, wat betekent dat het brengen, ophalen en verwerken van het afval allemaal inbegrepen is voor uw gemak.
 • In de meeste gevallen is geen vergunning vereist om de afvalcontainer te plaatsen. Als de container echter op de openbare weg, een parkeerplaats of in een specifieke zone wordt geplaatst, raden wij aan om te allen tijde contact op te nemen met het gemeentehuis voor de benodigde informatie.
 • Belangrijk om te onthouden is dat het afval niet meer dan 20 centimeter boven de rand van de container mag uitsteken. Onze chauffeurs zorgen voor een veilig transport door de container af te dekken met een afdeknet.

Niet bestemd voor: asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal, lood, gips en gibo afval, schoorsteenpuin, teerhoudend asfalt en verontreinigde grond.

 

A/B-hout

Afvalhout ontstaat vaak tijdens bouw- en verbouwprojecten, evenals bij sloopwerkzaamheden. Bij Nijkamp Transport Geesteren kunt u al uw afvalhout efficiënt afvoeren in onze afvalcontainers.

We onderscheiden twee categorieën houtafval:

A-hout omvat materialen zoals pallets, massief hout en ongeverfd bouw- en sloophout.

B-hout bestaat uit hardhout, zachtboard, hardboard, geplastificeerd hout, geschilderd hout, spaanplaat, vezelhout, planken en balken. Onze afvalcontainers zijn beschikbaar in formaten van 6m3 en 10m3, waardoor u de juiste keuze kunt maken voor uw project.

 

Handige informatie Houtafval container:

 • De open 6m3 container is onze meest populaire optie en past perfect op een standaard parkeerplaats.
 • Onze containers mogen tot wel 6 weken blijven staan, wat u de nodige flexibiliteit geeft.
 • De huurprijs is inclusief het brengen, ophalen en verwerken van het afval, wat het hele proces moeiteloos maakt.
 • In de meeste gevallen is geen vergunning vereist voor het plaatsen van de afvalcontainer. Als de container echter op de openbare weg, een parkeerplaats of in een specifieke zone wordt geplaatst, is het verstandig om contact op te nemen met het gemeentehuis voor passende informatie.
 • Onthoud dat het afval niet meer dan 20 centimeter boven de rand van de container mag uitsteken, en onze chauffeurs zorgen voor een veilig transport door de container af te dekken met een net.

Niet bestemd voor: Geïmpregneerd hout, MDF en bielzen zijn niet toegestaan. Deze afvalsoort dient te worden aangeboden als C-hout.

 

C-hout

Houtafval is onder te verdelen in drie categorieën. Namelijk A/B en C-hout. C-hout is geïmpregneerd oftewel verduurzaamd hout genoemd. Verduurzaamd betekent dat het hout behandeld is met stoffen waardoor het langer mee gaat zoals geïmpregneerd hout, MDF en bielzen. Sloophout neemt veel ruimte in en daarom is het belangrijk om de juiste container te kiezen. Het scheiden van sloophout in A/B- en C-hout heeft als voordeel dat de afvalcontainer minder snel vol raakt. Het scheiden van uw houtafval heeft onder andere als voordeel dat uw afvalcontainer voor uw restafval minder snel vol raakt. We hebben containers te huur in 6m3 en 10m3.

 

Handig om te weten:

 • De open 6m3 is de meest verhuurde container;
 • De 6m3 past precies op een parkeerplaats;
 • De containers mogen 6 weken blijven staan;
 • Huur is inclusief brengen, ophalen en afvoeren/verwerken van het afval;
 • Afvalcontainer kan op de meeste plaatsen zonder vergunning worden neergezet. Is er sprake van plaatsing op openbare weg en/of   parkeerplaats of zone informeer dan altijd bij het gemeentehuis;
 • Het afval mag niet meer dan 20 centimeter boven de rand van de container uitsteken. De chauffeur dekt de container af met een   afdeknet.

Niet bestemd voor: pallets, massief hout en ongeverfd bouw- en sloophout, hardhout, zachtboard, hardboard, geplastificeerd hout, geschilderd hout, spaanplaat en vezelhout, planken, balken. Neem hiervoor een A/B hout (link) afvalcontainer.

 

Tuinafval

Tuinafval ontstaat vaak als gevolg van werkzaamheden in de tuin, zoals het snoeien van takken, verwijderen van boomstammen, riet en struiken (met maximaal 10% aanhangende grond). Graszoden zonder grond zijn eveneens toegestaan om af te voeren. Bij Nijkamp Transport Geesteren bieden we handige afvalcontainers in formaten van 6m3 en 10m3 voor de eenvoudige verwijdering van tuinafval.

Grond

Grondafval betreft schone grond. Hierbij kunt u denken aan zand, aarde of klei. Niet toegestaan is o.a. boomstronken en wortels, grond van industrieterreinen en vervuilde grond. We hebben containers te huur in 6m3 en 10m3. 

Zand, grond, grind en champost

Voor onze uiterst scherpe leveringsprijzen graag contact met ons opnemen.

 

Hieronder een prijsindicatie per m3 bij volle vrachten:  

 

   VANAF prijzen per m3 excl. BTW bij levering volle vrachten (24 m3) 
   Vulzand Metselzand  Vloerzand  Grintzand Grint 08/16 TeelaardeTeelaarde bemest Champost
 per m3€ 9,00 € 20,75 € 30.00 € 31,90 € 56,00 € 9,00 € 17,50 € 20,00

 

 

Afhaalprijs losgestorte materialen incl. BTW

 
 VulzandMetselzandVloerzandGrintzandGrint 08/16TeelaardeTeelaarde bemestChampost
per m3€ 20,00€ 30,00€ 45,00€ 45,00€ 70,00€ 25,00€ 35,00€ 35,00
 
crossmenu